Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Екип

Дентална клиника Smile Point, екип

ДЕНТАЛНА КЛИНИКА SMILEPOINT

Нашият екип

Сигурни сме, че с времето ще се превърнем във „вашите зъболекари“, на които доверявате грижата за собственото си здраве и поддържането на постигнатите резултати.

Д-р Ивайло Петров - Дентална клиника Smile Point

Д-р Ивайло Петров

Завършва Факултета по Дентална Медицина в гр.София през 2012 година. Д-р Ивайло Петров е сертифициран ортодонт. Platinum provider на системата Invisalign. Член на Европейската ортодонтска асоциация. Член на ЕАS (European Aligner Society).

 

Работи предимно в областта на:

  • лечение на ортодонтски деформации с алайнери
  • протетични естетични възстановявания
  • индиректни възстановявания във фронталната област – Фасети
  • директни композитни възстановявания – Бондинг

Член е на БАЕС (Българска Академия по Естетична Стоматология). Има завършени множество международни курсове в областа на лечението с лазери. Създател и управител на дентална клиника Smile Point. В личен план Д-р Петров обожава да пътешества. В свободното си време обича да играе тенис и да кара ски.

EAS e1631355525221
Д-р Таня Барашка - Дентална клиника Smile Point

Д-р Таня Барашка

Дипломира се като лекар по дентална медицина в Медицински Университет София през 2012 година. Три семестъра от образованието си следва в Ruprecht-Karls-Universität Heidelberg, Германия.
На нея се поверени грижите за най – малките пациенти на клиниката. Специализира в областта на детската дентална медицина и ранното ортодонтско лечение.
Д-р Ивайло Пашова - Дентална клиника Smile Point

Д-р Ивайло Пашов

Завършва висшето си образование във факултета по дентална медицина град София през 2015г. През същата година е зачислен като специализант по орална хирургия в Специализирана болница за активно лечение по лицево- челюстна хирургия (СБАЛ по ЛЧХ)

През 2018 година придобива специалност. Клиничната му работа е изцяло фокусирана в областта на микрохирургията, пародонталната хирургия и импалнтологията. Той отделя голяма част от времето си за курсове с цел повишаване на квалификацията и самоусъвършенстване.

Д-р Пашов е тренер на Теоксан България за лекари по дентална медицина. Изнася лекции на тема: хирургична анатомия на лице.

Д-р Ваня Николоваа - Дентална клиника Smile Point

Д-р Ваня Николова

Дипломира се през 2018 г. със специалност Дентална медицина в Charité – Universitätsmedizin Берлин, Германия.  От 2018 г. до 2020 г. работи в дентални клиники в Берлин и Потсдам, където трупа клиничен опит и изгражда чувство за индивидуален подход към всеки пациент. Завършила е специализация по ендодонтия (Curriculum Endodontie) към Philipp-Pfaff-Institut Берлин.

Член е на Немска асоциация по ендодонтия и травматология (DGET – Deutsche Gesellschaft für Endodontologie und zahnärztliche Traumatologie e.V.) и Немска асоциация по консервативно зъболечение (Deutsche Gesellschaft für Zahnerhaltung)

Интересите ѝ се простират и в областите на естетическите възстановявания и пародонтологията. Редовно посещава курсове за следдипломно обучение в тези области за допълнително усъвършенстване.

Цеци Дочевска - дентален асистент | Дентална клиника Smile Point

Цеци Дочевска

дентален асистент

Поля Петрова - дентален асистент | Дентална клиника Smile Point

Поля Петрова

дентален асистент

Ивета Дамянова - офис асистент | Дентална клиника Smile Point

Ивета Дамянова

офис асистент
smilepoint clear

.

 
© 2022 Дентална клиника Smilepoint | Всички права запазени.