Дентална клиника Smile Point, д-р Ивайло Петров, Invisalign®

ДЕНТАЛНА КЛИНИКА SMILEPOINT

Алайнери Invisalign®

Изберете най-добрите и невидими шини за Вашата перфектна усмивка.

  • Изцяло прозрачни
  • Сигурна и постепенна промяна само след няколко месеца
  • Предварителна визуализация на резултата още преди лечението
  • Алайнери Invisalign осигуряват комфорт и са подвижни
  • Позволяват поддържане на устна хигиена, без промяна на обичайното хранене
Face before

Преди

Face after

След

Невидими шини, които променят подредбата на зъбите

Най-добрата система в света
за прозрачни алайнери

Всяка тяхна функция е създадена, за да разкрие усмивката, която заслужавате.

Алайнерите Invisalign® са изработени от материал SmartTrack® – оформят усмивката с прецизност, удобно и с предсказуем резултат. Една от функционалностите на системата позволява да се получи визуализация на новата усмивка още преди да е започнало лечението.

Изработват се за всеки конкретен пациент посредством 3D технология.
Системата Invisalign® е създадена, за да придвижи живота Ви дискретно в правилна посока, а не да го наруши. Алайнерите осигуряват комфорт на лечението, подвижни са – лесно може да поддържате устна хигиена и да се наслаждавате на обичайното си хранене.

Повече от 7 милиона наброяват завършените ортодонтски случая в световен мащаб.

Алайнери Invisalign
Алайнери Invisalign

Разширете границите на възможното

Invisalign върши своята работа дискретно

С тях животът може да продължи нормалния си ход.

Можете удобно да носите алайнерите си за препоръчваните 22 часа на ден. И тъй като те са подвижни, лесно можете да поддържате обикновената си устна хигиена и да се наслаждавате на обичайната си диета.

В хода на процеса при смяна на алайнерите на всеки 1-2 седмици, хората ще забележат постепенна промяна на усмивката Ви.

Изберете Дентална клиника Smile Point за Вашето Invisalign ® лечение

Предлагаме най-съвременната технология, с най-опростеният и ефективен процес на лечение:

1. Консултация

Уговори си час с д-р Ивайло Петров. Той ще извърши пълен преглед на Вашите зъби.

2. Симулация

Извършва се 3D сканиране на Вашите зъби и венци. Вече можете да видите симулация на бъдещата си усмивка на екрана.

3. Лечение

Вашият специалист Ви дава Вашия комплект алайнери на Invisalign. Носите ги около 22 часа на ден и след това ги сменяте според плана за лечение на всеки 7 или 10 дни.

4. Наслаждавайте се

Можете да видите подреждането на зъбите си в продължение на няколко дни и да се насладите на чисто нова усмивка само след няколко месеца.

А какво мислят нашите доволни пациенти?

Smile Point Business Park Dental Clinic
5.0
На база на 42 отзива
powered by Google
Raya ToshevaRaya Tosheva
11:42 15 Jan 23
Най-доброто обслужване! Благодаря за хубавата усмивка! Винаги най-добра цена! Бъди здрав!
Metin KadirMetin Kadir
11:42 14 Nov 22
Изключително съм доволен от услугите на клиниката, както и от професионалното отношение на целия екип. Препоръчвам !
Страхотен екип. Д-р Петров, д-р Василева, д-р Николова , асистентите и момичетата на фронт офис - любезни, адекватни хора, които си разбират от работата. Посетих ги 3 пъти по време на бременността си, без всякакви притеснения. Препоръчвам!
Metin KadirMetin Kadir
12:29 09 Oct 22
Изключително съм доволен от услугите на клиниката, както и от професионалното отношение на целия екип. Препоръчвам !
Не мисля, че има по-добър от д-р Петров в България! Силно препоръчвам!
Страхотен екип. Д-р Петров, д-р Василева, д-р Николова , асистентите и момичетата на фронт офис - любезни, адекватни хора, които си разбират от работата. Посетих ги 3 пъти по време на бременността си, без всякакви притеснения. Препоръчвам!
Най-накрая намерих своя зъболекар, на който се доверявам на сто процента. Той провежда и ортодонтското лечение с Invisalign на дъщеря ми, за което съм страшно щастлива, защото виждам, че тя изглежда уверена, именно заради дискретността и комфорта на невидимите и шини.
Kiril StoyanovKiril Stoyanov
07:55 17 Mar 22
Аз провеждам лечението си с Invisalign в клиниката и мога да кажа, че не съм попадал на по-добро място. Следят изключително стриктно как преминава лечението, което е много важно за разсеяни хора като мен. Препоръчвам!
Препоръчвам клиниката с две ръце! Работят специалисти с екип от толкова позитивни хора с много топло отношение. Имах нужда от корекция на предните зъби, за което се погрижи д-р Ивайло Петров като направи бондинг и сега усмивката ми изглежда безупречно.
Wilhelm LaubachWilhelm Laubach
17:51 02 Feb 22
Най-накрая намерих страхотен зъболекар.
jsstefanovjsstefanov
17:51 02 Feb 22
За втори път (в рамките на 4 години) използвам услугите на Smile Point Dental Clinic и винаги оставам очарован, както от качеството на медицинските услуги, които предлагат, така и от професионализма и отличното отношение към пациента. Горещо препоръчвам!
Tomi AleksievTomi Aleksiev
13:33 17 Aug 21
В Smilepoint работят невероятни специалисти - отидох за ендодонтско лечение и останах изключително впечатлен от нивото на комуникация, персонализираният подход при лечение, прозрачността спрямо цени и внимание към детайла.Оборудването в клиниката е на световно ниво. Екипът им е гъвкав и се стреми да пасне със заетоста на пациентите.Качеството на временната пломба, която ми поставиха е страхотно. Многократно провериха дали ще мога да използвам безпроблемно конец след поставянето й, нещо което не ми се беше случвало досега по време на лечение при стоматолог.Препоръчвам ги с две ръце!
Elena StoytchevaElena Stoytcheva
13:33 17 Aug 21
Д-р Петров е отличен професионалист, има изключително "лека ръка" и е най-добрият зъболекар, при който съм попадала и за лечение, и при естетически манипулации.Новата клиника е на много приятно място, с прекрасна атмосфера и приветлив екип. Има и паркинг за пациенти.
Milena MattinglyMilena Mattingly
13:33 17 Aug 21
Дентална клиника на световно ниво. Др. Петров пое лечението на синът ми който има ортодонтни проблеми и внимателно направи подробен план за лечение с Invisalign което е успешно. Работи прекрасно с деца. Също съм изключително доволна от лечението което направи за мен. Много е прецизен и не пропуска нищо. Др. Петров работи с много добри зъботехници и аз имам нова усмивка с фасети която изглеждат напълно естествено. Препоръчах тази клиника на всички мои приятели.
Biliana DimitrovaBiliana Dimitrova
13:33 17 Aug 21
Много високо ниво на професионализъм и страхотно отношение към пациентите
Emese VargaEmese Varga
13:33 17 Aug 21
Д-р Петров и екипът му е страхотен!Новият офис е светъл и просторен. Намира се в източната страна на сградата.Цените са справедливи предвид качеството на услугата и местоположението.
Zachary SimovZachary Simov
13:33 17 Aug 21
Д-р Петров е изключителен и съвременен специалист в денталната медицина който предлага индивидуален подход към всеки случай и работи на най-високо ниво в България
bonchokushevbonchokushev
13:33 17 Aug 21
Smile Point е мястото, където по моя преценка ще получите възможно най - професионалното и коректно отношение за усмивката ви. Изключително уютно направена клиника с екип, който е на първо място много професионален, любезен, внимателен и дружелюбен :). В клиниката се работи на много високо ниво. Няма да получите мнение какво трябва да се направи с вашата усмивка, а ще получите съвет какво е най - правилно да се направи за вас. Има удобен паркинг пред и около сградата, което според мен е огромен плюс в София. В клиниката ще се погрижат дори за най-малките пациенти :), а хирургията е ⬆️⬆️⬆️
Rosica BratovanovaRosica Bratovanova
13:33 17 Aug 20
Чудесни хора и специалисти! Любезно и професионално отношение към пациента! Бъдете здрави, Д-р Петров и Д-р Барашка!
Страхотен екип от професионалисти с невероятен подход!
Irena GoranovaIrena Goranova
13:33 17 Aug 20
Д-р Петров е страхотен професионалист. Той има отличен подход към пациента, той е внимателен и много подробен и разбираем. Екипът му също е много учтив, професионален и любезен. Благодаря ви за грижите и за красивата ми усмивка 🙂
Ray ARay A
13:33 17 Aug 19
Добър зъболекар, приятелски настроен, без изненади в цената и той говори английски за нас, чужденците.Най-добре зъболекар.
js_loader
Smile Point Dental Clinic Бизнес парк
5.0
На база на 7 отзива
powered by Facebook
Rositsa VanevaRositsa Vaneva
18 август 2021 г.
Не мисля, че има по-добър от д-р Петров в България! Силно препоръчвам!
Ina PapazovaIna Papazova
9 юли 2021 г.
Много добро обслужване и професионализъм. Клиниката и персонала са прекрасни. Обясняват старателно какви процедури се правят, какво и защо е подходящо, за да може пациента да е максимално информиран, когато получава дадена услуга или план за лечение. Препоръчвам с 2 ръце 🦷🪥😊
Sonya ChakmakovaSonya Chakmakova
2 април 2021 г.
Изключително отзивчиви, приятелски настроени професионалисти! Комуникацията с тях е истинско удоволствие, дори когато се обаждаш по не така приятен въпрос. Благодаря за прекрасното отношение и че успяхте да ни вместите в натоварения си график и обърнахте внимание на детето ни ❤️ със сигурност ще се видим отново 😊
Boncho KushevBoncho Kushev
5 септември 2020 г.
Smile Point е мястото, където по моя преценка ще получите възможно най - професионалното и коректно отношение за усмивката ви. Изключително уютно направена клиника с екип, който е на първо място много професионален, любезен, внимателен и дружелюбен 🙂. В клиниката се работи на много високо ниво. Няма да получите мнение какво трябва да се направи с вашата усмивка, а ще получите съвет какво е най - правилно да се направи за вас. Има удобен паркинг пред и около сградата, което според мен е огромен плюс в София. В клиниката ще се погрижат дори за най-малките пациенти 🙂, а хирургията е 🦷🦷🦷⬆️⬆️⬆️
Lilia KaramanchevaLilia Karamancheva
13 август 2020 г.
Професионализъм и коректност! Силно препоръчвам!
Stephan MitevStephan Mitev
12 август 2020 г.
Страхотни специалисти! Пожелавам много успехи! 🙂
Мария ЗахариеваМария Захариева
7 август 2020 г.
Препоръчвам клиниката, страхотни, амбициозни специалисти са Д-р Петров и Д- р Барашка! Адмирации!
js_loader

Свържете се с нас

Запишете се за консултация, лечение, или просто ни задайте въпросите си отностно Invisalign. Ако предпочитате да пишете, използвайте нашата форма за контакт. Ще отговорим на Вашето запитване своевременно.

Как ще изглежда Вашата усмивка след лечение с Invisalign?

Разберете за 60 секунди само с 1 Ваша снимка, в 2 лесни стъпки:

Стъпка 1.

Последвайте уеб адреса тук: INVISALIGN SMILEVIEW

Стъпка 2.

Направете си селфи.

Вижте Вашата нова перфектна усмивка!

Как ще изглежда Вашата усмивка след лечение с Invisalign?

Разберете за 60 секунди само с 1 Ваша снимка, в 2 лесни стъпки:

Стъпка 1.

Последвайте уеб адреса тук: INVISALIGN SMILEVIEW или сканирайте QR-кода с Вашия телефон:

Invisalign

Стъпка 2.

Направете си селфи. Вижте Вашата нова перфектна усмивка!

Често задавани въпроси

Вижте повече за Invisalign и предимствата им спрямо останалите видове ортодонтско лечение във видеото:

Подлагането на ортодонтско лечение като възрастен не трябва да означава да задържате живота си:

Алайнерите Invisalign са подвижни, така че можете да продължите да ядете любимите си храни.

Можете да продължите да практикувате спортове и дейности, които ви харесват, без риск от нараняване на устата.

Можете да миете и почиствате зъбите си с конец , както обикновено, без да се притеснявате от скоби или телчета.

Няма риск от счупване на скоби и проводници, което означава по-малко посещения при зъболекаря.

Вашето лечение с Invisalign е практически невидимо, до степен, че почти никой няма да забележи, че го носите.

Днес ортодонтите разполагат с изключително точна и прецизна технология за изправяне на зъбите. Тази технология е дентален алайнер Invisalign, който позволява да се изправят зъбите като същевременно остават напълно невидими.

Ортодонтското лечение с денталния алайнер Invisalign се състои в носене на серия от подвижни прозрачни алайнери в продължение на няколко седмици или месеци, за да изправите прогресивно зъбите си.

Благодарение на модерната технология за 3D изображения, Вие ще знаете своя план за лечение, от първоначалната позиция на зъбите до желаната крайна позиция, от самото начало.

Алайнерите Invisalign изместват зъбите с помощта на прецизни движения, чиято амплитуда и продължителност са определени предварително. По този начин, по време на всеки етап от лечението, само определени зъби се преместват и само няколко десетки милиметра.

Резултатът е ефективен трансфер на мощност. Приблизително на всеки две седмици преминавате към следващия алайнер, така че зъбите ви постепенно да се изместват към желаната крайна позиция.

Подобно на други ортодонтски методи на лечение, цената на лечението с Invisalign зависи от сложността на случая на изправяне на зъбите и напредъка на лечението. Ценовият диапазон обикновено варира от 3300 до 7500 лв.

Финансовите проблеми не трябва да Ви спират да се консултирате със зъболекар или ортодонт. Поради тази причина ние предлагаме улеснения за плащане на пациентите, които ги поискат. Тази възможност ще бъде проучена за всеки отделен случай.

Общата продължителност за възрастен зависи от сложността на лечението. Като цяло, тя е идентична с тази при терапията с традиционен дентален апарат, с други думи, между шест месеца и една година. Можем да ви дадем ориентировъчна прогноза за продължителността на лечението Ви по време на първия Ви прием.

Свържете се с нас

Запишете се за консултация, лечение, или просто ни задайте въпросите си отностно лечението с Invisalign. Ако предпочитате да пишете, използвайте нашата форма за контакт. Ще отговорим на Вашето запитване своевременно.