Избелванe

Дентална клиника Smile Point, д-р Ивайло Петров, Избелванe на зъбите

ДЕНТАЛНА КЛИНИКА SMILEPOINT УСЛУГИ

Избелванe

Избелванeто на зъбите е процедура за постигане на по-бял цвят на зъбите. По време на своето зародишно развитие и след пробива си всеки зъб включва в себе си различни органични молекули (в това число и антибиотици от групата на тетрациклините-тетрациклин, доксициклин и др.), които със своя характерен цвят водят до общия жълт/жълто-кафяв нюанс на зъбите. В допълнение някои ежедневни навици – консумиране на определени пигментирани храни и напитки (чай, кафе, червено вино), тютюнопушение могат да повлияят върху блясъка на зъбите.
Избелването е процедура с резултат красива и блестяща усмивка без вреда за емайла, с устойчив във времето резултат. Съществуват възможности за решение при тъмно оцветени умъртвени зъби. Естетични избелващи процедури се осъществяват със системи за домашно избелване или офис избелване в едно посещение.

Преди След
Преди След

Свържете се с нас

Запишете се за консултация, лечение, или просто ни задайте въпросите си. Ако предпочитате да пишете, използвайте нашата форма за контакт. Ще отговорим на Вашето запитване своевременно.