Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика на поверителност

Информация относно Администратора на лични данни

Наименование: Смайл Пойнт АИППМП-Д ЕООД

ЕИК/БУЛСТАТ : 205933856

Aдрес: София, бул. Александър Малинов 91

E-mail: office@smilepoint.bg

Телефон.: 089 367 47 08

 

Информация относно компетентния надзорен орган

Наименование: Комисия за защита на личните данни

Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Уеб сайт: www.cpdp.bg

 

Какви видове лични данни събира, обработва и съхранява Смайл Пойнт АИППМП-Д ЕООД

При запитване на потребител в уеб сайта – Имена, Телефон за контакт, Имейл адрес, IP адрес

 

Срок на съхранение на личните Ви данни

Смайл Пойнт АИППМП-Д ЕООД съхранява всички лични данни за период от 1 година/и или повече в случайте, когато естеството на самата комуникация го изисква, например при продължителни търговски и/или други отношения.

Предаване на вашите лични данни за обработване

Смайл Пойнт АИППМП-Д ЕООД индиректно използва и предава част от личните данни на потребителите на трети лица и доставчици, които са:

Google Analytics

SuperHosting.bg (хостинг услуга)

 

Оттегляне на съгласието за обработване на личните Ви данни (право на изтриване)

Можете да заявите изтриване на Вашите личните данни с изпращането на имейл на адрес office@smilepoint.bg. Задължително е да удостоверите своята самоличност преди да изтрием данните за лицето, за което се отнасят данните.

 

Политика за използване на бисквитки (Cookie Policy)

smilepoint.bg използва бисквитки, които са важни за коректната му работа. Посещавайки нашия сайт, Вие приемате използването на бисквитки. Използваме следните видове бисквитки:

Задължителни бисквитки

Тези бисквитки са необходими за коректната работа на уебсайта. Чрез тях например установяваме правилния език, на които да визуализираме сайта.

Аналитични бисквитки

Благодарение на тези бисквитки ние следим посещаемостта на нашия сайт (Google Analytics), кои страници от сайта ни сте разгледали, дали сте посетили сайта ни през мобилно или десктоп устройство, операционна система и др. Чрез тях ние не събираме никаква друга информация за вашите лични данни.

Функционални бисквитки

Тези бисквитки Ви позволяват да използвате пълната функционалност на сайта ни, както и да запомняте предпочитания език на уеб сайта.

Всички бисквитките, които получавате от нашия сайт, могат да бъдат блокирани от  браузъра, който използвате. Имайте предвид, че ако ограничите някои видове бисквитки, е възможно сайтът ни да не работи напълно коректно или както би се очаквало.

© 2022 Дентална клиника Smilepoint | Всички права запазени.