Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Invisalign

Дентална клиника Smile Point, д-р Ивайло Петров, Invisalign®

ДЕНТАЛНА КЛИНИКА SMILEPOINT УСЛУГИ

Invisalign®

Най-добрата система в света за прозрачни алайнери – невидими шини, които променят начина на подредба на зъбите. Всяка тяхна функция е създадена, за да разкрие усмивката, която заслужавате.

Алайнерите Invisalign® са изработени от материал SmartTrack® – оформят усмивката с прецизност, удобно и с предсказуем резултат. Една от функционалностите на системата позволява да се получи визуализация на новата усмивка още преди да е започнало лечението.

Изработват се за всеки конкретен пациент посредством 3D технология.
Системата Invisalign® е създадена, за да придвижи живота Ви дискретно в правилна посока, а не да го наруши. Алайнерите осигуряват комфорт на лечението, подвижни са – лесно може да поддържате устна хигиена и да се наслаждавате на обичайното си хранене.

Повече от 7 милиона наброяват завършените ортодонтски случая в световен мащаб.

Прозрачни алайнери
Invisalign.

Направени, за да
Ви изведат напред.

Invisalign е най-добрата в света система за прозрачни алайнери. Всяка от функциите е създадена, за да разкрие усмивката, която заслужавате.

Защото не само усмивката Ви е пълна с възможности?

Invisalign - Smile Point Дентална клиника

Разширете границите
на възможното.

Животът може да продължи нормалния си ход, тъй като системата Invisalign върши своята работа дискретно.

Можете удобно да носите алайнерите си за препоръчваните 22 часа на ден. И тъй като те са подвижни, лесно можете да поддържате обикновената си устна хигиена и да се наслаждавате на обичайната си диета.
В хода на процеса при смяна на алайнерите на всеки 1-2 седмици, хората ще забележат постепенна промяна на усмивката Ви.
Invisalign - Smile Point Дентална клиника

Процесът на лечение с Invisalign е опростен, въпреки използването на най-съвременна технология.

4 причини да изберете Дентална клиника Smile Point за Вашето Invisalign ® лечение

1 Консултация
Уговори си час с д-р Ивайло Петров. Той ще извърши пълен преглед на Вашите зъби.
2 Симулация
Извършва се 3D сканиране на Вашите зъби и венци. Вече можете да видите симулация на бъдещата си усмивка на екрана.
3 Лечение
Вашият специалист Ви дава Вашия комплект алайнери на Invisalign. Носите ги около 22 часа на ден и след това ги сменяте според плана за лечение на всеки 7 или 10 дни.
4 Наслаждавайте се
Можете да видите подреждането на зъбите си в продължение на няколко дни и да се насладите на чисто нова усмивка само след няколко месеца.

Често задавани въпроси

Днес ортодонтите разполагат с изключително точна и прецизна технология за изправяне на зъбите. Тази технология е дентален алайнер Invisalign, който позволява да се изправят зъбите като същевременно остават напълно невидими.

Ортодонтското лечение с денталния алайнер Invisalign се състои в носене на серия от подвижни прозрачни алайнери в продължение на няколко седмици или месеци, за да изправите прогресивно зъбите си.

Благодарение на модерната технология за 3D изображения, Вие ще знаете своя план за лечение, от първоначалната позиция на зъбите до желаната крайна позиция, от самото начало.

Алайнерите Invisalign изместват зъбите с помощта на прецизни движения, чиято амплитуда и продължителност са определени предварително. По този начин, по време на всеки етап от лечението, само определени зъби се преместват и само няколко десетки милиметра.

Резултатът е ефективен трансфер на мощност. Приблизително на всеки две седмици преминавате към следващия алайнер, така че зъбите ви постепенно да се изместват към желаната крайна позиция.

Подобно на други ортодонтски методи на лечение, цената на лечението с Invisalign зависи от сложността на случая на изправяне на зъбите и напредъка на лечението.

Финансовите проблеми не трябва да Ви спират да се консултирате със зъболекар или ортодонт. Поради тази причина ние предлагаме улеснения за плащане на пациентите, които ги поискат. Тази възможност ще бъде проучена за всеки отделен случай.

Подлагането на ортодонтско лечение като възрастен не трябва да означава да задържате живота си:

Алайнерите Invisalign са подвижни, така че можете да продължите да ядете любимите си храни.

Можете да продължите да практикувате спортове и дейности, които ви харесват, без риск от нараняване на устата.

Можете да миете и почиствате зъбите си с конец , както обикновено, без да се притеснявате от скоби или телчета.

Няма риск от счупване на скоби и проводници, което означава по-малко посещения при зъболекаря.

Вашето лечение с Invisalign е практически невидимо, до степен, че почти никой няма да забележи, че го носите.

Общата продължителност за възрастен зависи от сложността на лечението. Като цяло, тя е идентична с тази при терапията с традиционен дентален апарат, с други думи, между шест месеца и една година. Можем да ви дадем ориентировъчна прогноза за продължителността на лечението Ви по време на първия Ви прием.

Invisalign

Опитайте нова усмивка
за 60 секунди!

Сканирайте QR-кода по-долу или последвайте уеб адреса, направете си селфи и започнете едно вълнуващо изживяване за Вашата нова перфектна усмивка

INVISALIGN SMILEVIEW

© 2022 Дентална клиника Smilepoint | Всички права запазени.