Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Дентална клиника Smile Point, д-р Ивайло Петров, Invisalign®

SMILEPOINT DENTAL CLINIC

Invisalign® Aligners

Choose the best and invisible braces for your perfect smile.

  • Completely transparent
  • Safe and gradual change in just a few months
  • Preliminary visualization of the result even before the treatment
  • Invisalign aligners provide comfort and are removable
  • They allow maintenance of oral hygiene, without changing the usual diet
Face before

Before

Face after

After

Invisible braces that change the alignment of the teeth

The best system in the world
for invisible aligners

Each of their features is designed to reveal the smile you deserve.

Invisalign® aligners are made of SmartTrack® material – shape the smile with precision, comfort and predictable results. One of the functionalities of the system allows to get a visualization of the new smile even before the treatment has started.

They are made for each specific patient using 3D technology.
The Invisalign® system is designed to discreetly move your life in the right direction, not derail it. Aligners ensure comfort of the treatment, they are removable - you can easily maintain oral hygiene and enjoy your usual diet.

More than 7 million total completed orthodontic cases worldwide.

Алайнери Invisalign
Алайнери Invisalign

Push the boundaries of what's possible

Invisalign does its work discreetly

With them, life can continue its normal course.

You can comfortably wear your aligners for the recommended 22 hours a day. And because they are removable, you can easily maintain your regular oral hygiene and enjoy your regular diet.

During the process of changing aligners every 1-2 weeks, people will notice a gradual change in your smile.

Choose Dental clinic Smile Point for Your Invisalign ® treatment

We offer the most modern technology, with the most simplified and effective treatment process:

1. Consultation

Make an appointment with Dr. Ivaylo Petrov. He will perform a complete examination of your teeth.

2. Simulation

A 3D scan of your teeth and gums is performed. You can now see a simulation of your future smile on the screen.

3. Treatment

Your specialist gives you your set of Invisalign aligners. You wear them for about 22 hours a day and then change them according to the treatment plan every 7 or 10 days.

4. Enjoy yourself

You can see the alignment of your teeth within days and enjoy a brand new smile in just a few months.

А какво мислят нашите доволни пациенти?

Smile Point Business Park Dental Clinic
5.0
На база на 35 отзива
powered by Google
Страхотен екип. Д-р Петров, д-р Василева, д-р Николова , асистентите и момичетата на фронт офис - любезни, адекватни хора, които си разбират от работата. Посетих ги 3 пъти по време на бременността си, без всякакви притеснения. Препоръчвам!
Metin KadirMetin Kadir
12:29 09 Oct 22
Изключително съм доволен от услугите на клиниката, както и от професионалното отношение на целия екип. Препоръчвам !
Не мисля, че има по-добър от д-р Петров в България! Силно препоръчвам!
Най-накрая намерих своя зъболекар, на който се доверявам на сто процента. Той провежда и ортодонтското лечение с Invisalign на дъщеря ми, за което съм страшно щастлива, защото виждам, че тя изглежда уверена, именно заради дискретността и комфорта на невидимите и шини.
Kiril StoyanovKiril Stoyanov
07:55 17 Mar 22
Аз провеждам лечението си с Invisalign в клиниката и мога да кажа, че не съм попадал на по-добро място. Следят изключително стриктно как преминава лечението, което е много важно за разсеяни хора като мен. Препоръчвам!
Препоръчвам клиниката с две ръце! Работят специалисти с екип от толкова позитивни хора с много топло отношение. Имах нужда от корекция на предните зъби, за което се погрижи д-р Ивайло Петров като направи бондинг и сега усмивката ми изглежда безупречно.
Wilhelm LaubachWilhelm Laubach
17:51 02 Feb 22
Най-накрая намерих страхотен зъболекар.
jsstefanovjsstefanov
17:51 02 Feb 22
За втори път (в рамките на 4 години) използвам услугите на Smile Point Dental Clinic и винаги оставам очарован, както от качеството на медицинските услуги, които предлагат, така и от професионализма и отличното отношение към пациента. Горещо препоръчвам!
Tomi AleksievTomi Aleksiev
13:33 17 Aug 21
В Smilepoint работят невероятни специалисти - отидох за ендодонтско лечение и останах изключително впечатлен от нивото на комуникация, персонализираният подход при лечение, прозрачността спрямо цени и внимание към детайла.Оборудването в клиниката е на световно ниво. Екипът им е гъвкав и се стреми да пасне със заетоста на пациентите.Качеството на временната пломба, която ми поставиха е страхотно. Многократно провериха дали ще мога да използвам безпроблемно конец след поставянето й, нещо което не ми се беше случвало досега по време на лечение при стоматолог.Препоръчвам ги с две ръце!
Elena StoytchevaElena Stoytcheva
13:33 17 Aug 21
Д-р Петров е отличен професионалист, има изключително "лека ръка" и е най-добрият зъболекар, при който съм попадала и за лечение, и при естетически манипулации.Новата клиника е на много приятно място, с прекрасна атмосфера и приветлив екип. Има и паркинг за пациенти.
Milena MattinglyMilena Mattingly
13:33 17 Aug 21
Дентална клиника на световно ниво. Др. Петров пое лечението на синът ми който има ортодонтни проблеми и внимателно направи подробен план за лечение с Invisalign което е успешно. Работи прекрасно с деца. Също съм изключително доволна от лечението което направи за мен. Много е прецизен и не пропуска нищо. Др. Петров работи с много добри зъботехници и аз имам нова усмивка с фасети която изглеждат напълно естествено. Препоръчах тази клиника на всички мои приятели.
Biliana DimitrovaBiliana Dimitrova
13:33 17 Aug 21
Много високо ниво на професионализъм и страхотно отношение към пациентите
Emese VargaEmese Varga
13:33 17 Aug 21
Д-р Петров и екипът му е страхотен!Новият офис е светъл и просторен. Намира се в източната страна на сградата.Цените са справедливи предвид качеството на услугата и местоположението.
Zachary SimovZachary Simov
13:33 17 Aug 21
Д-р Петров е изключителен и съвременен специалист в денталната медицина който предлага индивидуален подход към всеки случай и работи на най-високо ниво в България
bonchokushevbonchokushev
13:33 17 Aug 21
Smile Point е мястото, където по моя преценка ще получите възможно най - професионалното и коректно отношение за усмивката ви. Изключително уютно направена клиника с екип, който е на първо място много професионален, любезен, внимателен и дружелюбен :). В клиниката се работи на много високо ниво. Няма да получите мнение какво трябва да се направи с вашата усмивка, а ще получите съвет какво е най - правилно да се направи за вас. Има удобен паркинг пред и около сградата, което според мен е огромен плюс в София. В клиниката ще се погрижат дори за най-малките пациенти :), а хирургията е ⬆️⬆️⬆️
Rosica BratovanovaRosica Bratovanova
13:33 17 Aug 20
Чудесни хора и специалисти! Любезно и професионално отношение към пациента! Бъдете здрави, Д-р Петров и Д-р Барашка!
Страхотен екип от професионалисти с невероятен подход!
Irena GoranovaIrena Goranova
13:33 17 Aug 20
Д-р Петров е страхотен професионалист. Той има отличен подход към пациента, той е внимателен и много подробен и разбираем. Екипът му също е много учтив, професионален и любезен. Благодаря ви за грижите и за красивата ми усмивка 🙂
Ray ARay A
13:33 17 Aug 19
Добър зъболекар, приятелски настроен, без изненади в цената и той говори английски за нас, чужденците.Най-добре зъболекар.
js_loader
Smile Point Dental Clinic Бизнес парк
5.0
На база на 7 отзива
powered by Facebook
Rositsa VanevaRositsa Vaneva
18 август 2021 г.
Не мисля, че има по-добър от д-р Петров в България! Силно препоръчвам!
Ina PapazovaIna Papazova
9 юли 2021 г.
Много добро обслужване и професионализъм. Клиниката и персонала са прекрасни. Обясняват старателно какви процедури се правят, какво и защо е подходящо, за да може пациента да е максимално информиран, когато получава дадена услуга или план за лечение. Препоръчвам с 2 ръце 🦷🪥😊
Sonya ChakmakovaSonya Chakmakova
2 април 2021 г.
Изключително отзивчиви, приятелски настроени професионалисти! Комуникацията с тях е истинско удоволствие, дори когато се обаждаш по не така приятен въпрос. Благодаря за прекрасното отношение и че успяхте да ни вместите в натоварения си график и обърнахте внимание на детето ни ❤️ със сигурност ще се видим отново 😊
Boncho KushevBoncho Kushev
5 септември 2020 г.
Smile Point е мястото, където по моя преценка ще получите възможно най - професионалното и коректно отношение за усмивката ви. Изключително уютно направена клиника с екип, който е на първо място много професионален, любезен, внимателен и дружелюбен 🙂. В клиниката се работи на много високо ниво. Няма да получите мнение какво трябва да се направи с вашата усмивка, а ще получите съвет какво е най - правилно да се направи за вас. Има удобен паркинг пред и около сградата, което според мен е огромен плюс в София. В клиниката ще се погрижат дори за най-малките пациенти 🙂, а хирургията е 🦷🦷🦷⬆️⬆️⬆️
Lilia KaramanchevaLilia Karamancheva
13 август 2020 г.
Професионализъм и коректност! Силно препоръчвам!
Stephan MitevStephan Mitev
12 август 2020 г.
Страхотни специалисти! Пожелавам много успехи! 🙂
Мария ЗахариеваМария Захариева
7 август 2020 г.
Препоръчвам клиниката, страхотни, амбициозни специалисти са Д-р Петров и Д- р Барашка! Адмирации!
js_loader

Contact us

Make an appointment for a consultation, treatment, or just ask us your questions about Invisalign. If you prefer to write, use our contact form. We will respond to your inquiry in a timely manner.

Как ще изглежда Вашата усмивка след лечение с Invisalign?

Find out in 60 seconds with just 1 of your photos, in 2 easy steps:

Step 1.

Follow the web address here: INVISALIGN SMILEVIEW

Стъпка 2.

Take a selfie.

See your new perfect smile!

What will your smile look like after Invisalign treatment?

Find out in 60 seconds with just 1 of your photos, in 2 easy steps:

Step 1.

Follow the web address here: INVISALIGN SMILEVIEW or scan the QR code with your phone:

Invisalign

Стъпка 2.

Take a selfie. See your new perfect smile!

Frequently Asked Questions

See more about Invisalign and its advantages over other types of orthodontic treatment in the video:

Undergoing orthodontic treatment as an adult doesn't have to mean putting your life on hold:

Invisalign aligners are removable, so you can continue to eat your favorite foods.

You can continue to practice the sports and activities you enjoy without the risk of mouth injury.

You can brush and floss as usual without worrying about braces or braces.

There is no risk of broken brackets and wires, which means fewer visits to the dentist.

Your Invisalign treatment is virtually invisible, to the point that almost no one will notice you're wearing it.

Today, orthodontists have extremely accurate and precise technology for straightening teeth. This technology is the Invisalign dental aligner, which allows teeth to be straightened while remaining completely invisible.

Invisalign orthodontic treatment consists of wearing a series of removable clear aligners over several weeks or months to progressively straighten your teeth.

Thanks to advanced 3D imaging technology, you will know your treatment plan, from the initial position of the teeth to the desired final position, from the very beginning.

Invisalign aligners move the teeth using precise movements, the amplitude and duration of which are determined in advance. Thus, during each stage of the treatment, only certain teeth are moved and only a few tens of millimeters.

The result is efficient power transfer. Approximately every two weeks, you move on to the next aligner so that your teeth gradually move to the desired final position.

Like other orthodontic treatment methods, the cost of Invisalign treatment depends on the complexity of the teeth straightening case and the progress of the treatment. The price range usually varies from BGN 3,300 to BGN 7,500.

Financial problems should not stop you from consulting a dentist or orthodontist. For this reason, we offer payment facilities to patients who request them. This possibility will be explored on a case-by-case basis.

The total duration for an adult depends on the complexity of the treatment. In general, it is identical to that of traditional braces therapy, in other words, between six months and one year. We can give you a rough estimate of the duration of your treatment during your first appointment.

Contact us

Book a consultation, treatment, or simply ask us your questions about Invisalign treatment. If you prefer to write, use our contact form. We will respond to your inquiry in a timely manner.